ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
 

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και όλες οι πληροφορίες που εισάγετε θα αντιμετωπιστούν με απόλυτη εχεμύθεια & δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν. Για τυχόν απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή με email.
 

Το www.eidi-spitiou.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου αλλά διατηρεί και φυσικά καταστήματα που εδρεύουν στο Περιστέρι, στη Πετρούπολη και στη Καλλιθέα Αττικής.
 

Οι τιμές δίπλα από κάθε προϊόν που αναγράφονται περιλαμβάνουν και το ΦΠΑ.
 

Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
 

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο, τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.
 

Έχοντας σαν πρωταρχικό μέλημα μας το σεβασμό των προσωπικών σας δεδομένων και την ουσιαστική εξυπηρέτησή σας, παραθέτουμε παρακάτω τα δικαιώματα καθώς και τις υποχρεώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματός μας:

  • Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  • Ευθύνη της εταιρείας μας: Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.
  • Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας: Η εταιρεία μας προωθεί τις συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών καρτών, στο σύστημα της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε. Η εταιρεία για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, δεν αποθηκεύει και δεν διατηρεί καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη ή δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, διέπεται από τους όρους συναλλαγής της συνεργαζόμενης τράπεζας αντίστοιχα.
  • Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.eidi-spitiou.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αρμόδια δικαστήρια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.