1. Παραγγελία από την ιστοσελίδα μας όλο το 24ωρο: Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, μελετήστε τις αναλυτικές περιγραφές τους και τελικά επιλέγοντας αγορά, προσθέστε τα στο καλάθι αγορών σας. Από εκεί μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Φυσικά σε οποιοδήποτε σημείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οδηγίες.

 

2. Τηλεφωνικά: Έχετε την δυνατότητα παραγγελίας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο: 210-5750415
Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο : 09:00 - 15:00.
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00  -20:00.

 

3. Με e-mail στο info@eidi-spitiou.gr : Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία και τα τηλεφωνά σας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

 

4. Με φαξ στο 2114040148: Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία και τα τηλεφωνά σας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

 

5. Από τα καταστήματά μας:

  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΠΕΛΟΠΙΔΑ 25 & Γ.ΚΟΡΔΑΤΟΥ 5 (αδιέξοδο στενό) τηλ.2105750415

 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

 

 1. Εντός λεκανοπεδίου: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών


2. Ν. Αττικής: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.


3. Χερσαίους προορισμούς
: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.


4. Νησιωτικούς προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.


5. Απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη γίνεται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία courier. Σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις η αποστολή μπορεί να γίνει με τα ΕΛΤΑ ή με μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη περιοχή το κόστος διαφοροποιείται, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής, το βάρος ή τον όγκο του αντικειμένου, σε κάθε περίπτωση εάν υπάρξει διαφοροποίηση του κόστους είμαστε υποχρεωμένοι να σας ειδοποιήσουμε τηλεφωνικά.

 

Εάν για κάποιο λόγο, είτε λόγω μη διαθεσιμότητας είτε λόγω των διαστάσεων/του βάρους κάποιων προϊόντων, η παράδοση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο παραπάνω χρονικό διάστημα, διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω προθεσμιών ή του τρόπου αποστολής, πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη.